Wintec zadel

Pasinstructies

De combinatie van het Easy-Change Gullet- en Risersysteem zorgen ervoor dat elk nieuw Wintec zadel aangepast kan worden naar het paard. Alle aanpassingen zijn meetbaar, symmetrisch en omkeerbaar, hierdoor kan je altijd zorgen voor het optimale resultaat voor paard en ruiter door de jaren heen. Het EASY-CHANGE® Gullet Systeem zorgt ervoor dat je de geschikte boommaat kan kiezen voor het paard in zijn huidige conditie. 

Verstelbare wrongen, singelstoten, beugelriemhaken. Wintec zadels hebben meerdere opties en mogelijkheden om het ideale resultaat uit het zadel te halen voor jou als ruiter en voor je paard. Niet alle opties zijn mogelijk op elk zadel, elk zadel heeft zijn eigen specificaties.

Hoe heerlijk is het als jij je tijdens een rit geen zorgen hoeft te maken over je tuig. Wintec zadels kunnen heel veel modder en vuil hebben, maar na een paar ritten adviseren we altijd om ze even schoon te maken. Minstens één keer per maand met een vochtige doek afnemen is vaak voldoende, maar als ze echt vies worden hanteren we de volgende stappen om je Wintec weer zo goed als nieuw te krijgen!