Wintec zadel

Wintec.nl

Momenteel zitten wij met een langere levertijd dan dat u van ons gewenst bent, wilt u weten of het artikel wat u zoekt voorradig is of wat de levertijd zal zijn? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wintec zadels zijn lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met het CAIR kussensysteem en de revolutionaire Easy-Change Fit Solution perfect pas te maken op de paardenrug, verschillende modellen zadels voor verschillende disciplines! Speciaal voor (manege-)bedrijven bieden wij de mogelijkheid om zadels voor de paarden en/of pony's te leasen. Voor meer informatie of advies stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wintec zadels zijn lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met het CAIR kussensysteem en de revolutionaire Easy-Change Fit Solution perfect pas te maken op de paardenrug, verschillende modellen zadels voor verschillende disciplines! Door deze mogelijkheden is het een ideaal merk om op ieder paard aan te meten.

De combinatie van het Easy-Change Gullet- en Risersysteem zorgen ervoor dat elk nieuw Wintec zadel aangepast kan worden naar het paard. Alle aanpassingen zijn meetbaar, symmetrisch en omkeerbaar, hierdoor kan je altijd zorgen voor het optimale resultaat voor paard en ruiter door de jaren heen.

Het nieuwste Wintec-assortiment heeft niet alleen moderne ontwerpen, maar ook nieuwe normen op het gebied van pasvorm, comfort en presentaties voor zowel paard als ruiter. Niet alle opties en/óf materialen zijn mogelijk op elk zadel, elk zadel heeft zijn eigen specificaties.