Wintec zadel

Wintec.nl

Ben je al bekend met de familie van Wintec: Arena en Bates?

Arena: Deze zadels zijn gemaakt van ambachtelijk gelooid Europees leder, maar de onderzijde is voorzien van de synthetische en onderhoudsvriendelijke kussens net als bij de Wintec zadels. Voor alle modellen en producten van Arena klik hier

Bates:  Deze zadels zijn gemaakt van het beste Europese leder. De innovaties in Bates-zadels zijn ontwikkeld om het beste in u en uw paard naar boven te halen voor een uniek concurrentievoordeel in zeer gespecialiseerde zadels voor elke discipline. Voor alle modellen en producten van Bates klik hier

Wintec zadels zijn lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met het CAIR kussensysteem en de revolutionaire Easy-Change Fit Solution perfect pas te maken op de paardenrug, verschillende modellen zadels voor verschillende disciplines! Speciaal voor (manege-)bedrijven bieden wij de mogelijkheid om zadels voor de paarden en/of pony's te leasen. Voor meer informatie of advies stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wintec zadels zijn lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met het CAIR kussensysteem en de revolutionaire Easy-Change Fit Solution perfect pas te maken op de paardenrug, verschillende modellen zadels voor verschillende disciplines! Door deze mogelijkheden is het een ideaal merk om op ieder paard aan te meten.

De combinatie van het Easy-Change Gullet- en Risersysteem zorgen ervoor dat elk nieuw Wintec zadel aangepast kan worden naar het paard. Alle aanpassingen zijn meetbaar, symmetrisch en omkeerbaar, hierdoor kan je altijd zorgen voor het optimale resultaat voor paard en ruiter door de jaren heen.

Het nieuwste Wintec-assortiment heeft niet alleen moderne ontwerpen, maar ook nieuwe normen op het gebied van pasvorm, comfort en presentaties voor zowel paard als ruiter. Niet alle opties en/óf materialen zijn mogelijk op elk zadel, elk zadel heeft zijn eigen specificaties.